Korfu grekland

korfu grekland

Res till vackra Korfu och uppleva den grekiska kulturen, den goda maten och den vackra naturen. TUI tar dig med på en oförglömlig semester. Korfu är en grön och vacker ö i det Joniska havet i Grekland. Här får du tips och inspiration inför din resa till Korfu. På Korfu visar Grekland upp ett av sina vackraste ansikten. Öns skönhet definieras av det klara vattnet, de långa, mjuka stränderna på västkusten, hisnande höjder och lummiga olivlundar. I Korfu stad syns spåren tydligt från det venetianska arvet och i de smala gränderna kan du njuta av ett sofistikerat uteliv med  ‎Utflykter på Korfu · ‎Korfu Stad · ‎Väder · ‎Agios Georgios. Chaniakusten är ett område väster om staden Chania. Passa på att hyra en bil för att upptäcka historiska platser och gröna omgivningar inom lagom kristian täljeblad. Halkidiki En resa till Halkidiki på det grekiska fastlandet erbjuder mycket mer än lata dagar på underbara stränder. Greklands största ö är Kreta som har något för alla. Badsäsongen är normalt maj miesha tate oktober.

Korfu grekland - enda

På den pittoreska ön Alonissos kan den naturfrälste se fram emot en helt oslagbar friluftssemester. Chaniakusten är ett område väster om staden Chania. Vackert belägen i Ropadalen, cirka 1,4 mil utanför Korfu stad, hittar du öns golfbana. Tack vare deras nordligare och därmed också regnigare placering i Medelhavet är de joniska öarna vackert grönskande, och Korfu är inget undantag. Bekväma paketresor till utvalda hotell på Korfu. Thessaloniki - en fantastisk storstad som kan erbjuda allt från historiska sevärdheter, hippa restauranger och butiker till ett av Greklands bästa nattliv. Här finns det mesta du behöver och det är inte långt till Platanias om du vill ha ett ännu större utbud.

Korfu grekland - knner till

Visa alla 8  bilder från resenärer. Corfu Museum of Asian Art. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Att resa till Parga är som att komma till en romantisk småstadsidyll. Rethymnon är en stad med cirka 30 invånare. Sevärdheter och landmärken korfu grekland

0 kommentarer