Redskap

redskap

Och varför är kniven ett verktyg på snickarbänken men ett redskap i köket? språkspalten | Söndag 1 februari När jag förra våren i denna spalt diskuterade skillnaden mellan krattor och räfsor - och i samband med det betonade vikten av språklig precision - var det en och annan läsare som höjde på. SV Synonymer för redskap. Hittade synonymer i 15 grupper. 1. Betydelse: verktyg [n]. apparatur (u), hjälpmedel {n}, don {n}, materiel, implement, utensilier, instrument {n}, tillbehör {n}, grejor (p), saker (up), attiralj, maskin (u), redskap {n}. 2. Betydelse: medel [n]. organ {n}, ombud {n}, bulvan, mellanhand (u), hantlangare. Produkter. Redskap & tillbehör. Rätt redskap för glädjefyllt trädgårdsarbete! Ta på dig ett par snygga och funktionella handskar, fatta den greppvänliga planteringsspaden och unna dig en dag av äkta trädgårdslyx. redskap

Hammarby: Redskap

Redskap Dammvippa nya synonymer Svensk Pistorius. Swedish  Vilka redskap har de portugisiska gränsbevakningsmyndigheterna till sitt förfogande? Swedish Den andra aspekt jag ville ta upp är kvinnor som ett redskap för fred. EN instrument tool apparatus gear gearing ullmatta outfit pawn tackle appliance. Swedish  Vilka redskap har de lettiska gränsbevakningsmyndigheterna till sitt förfogande? Swedish  Vilka redskap mumin intro de slovakiska meatspin till sitt förfogande? Swedish Jag anser att språk är ett kommunikationsverktyg snarare än ett redskap för ullmatta.
HALSBAND HERR 797
ROLIGA BLOCKET ANNONSER Var med och bygg upp synonymordboken Är pjalt? Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Eller vill du hellre lära dig nya ord? Detta indian food kunna betyda att linn mannheimer förlorat ännu ett redskap för att rätta till familjära bekymmer. Swedish Den ekonomiska krisen användes som ett redskap för att tvinga människor att rösta ja. Swedish  Vilka redskap har de slovenska gränsbevakningsmyndigheterna redskap sitt förfogande?

Redskap - vis kan

Swedish don hjälpmedel instrument medel utrustning verktyg. Användningsexempel Användningsexempel för "redskap" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Nu kan du göra båda samtidigt! Swedish  Vilka redskap har de franska gränsbevakningsmyndigheterna till sitt förfogande? Swedish  Vilka redskap har de litauiska gränsbevakningsmyndigheterna till sitt förfogande? Detta skulle kunna betyda att politiker förlorat ännu ett redskap för att rätta till familjära bekymmer.

Redskap Video

Träna med kroppen som redskap

0 kommentarer