Husjägarna

husjägarna

Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer and Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad innebär det många känslor för köparna. Om programmet. Trädgård Storbritannien Säsong 6 Avsnitt 9 av Kirstie and Phil får 1,5 miljoner pund att röra sig med och drar igång en superstor sökning över norra England för att hitta rätt affärslokal till paret Victoria och Frank. Om Husjägarna: ett hus till.

Husjägarna - beskare

Phil är i Tyne Valley med Michael och Sorrel som har sökt efter det perfekta familjehemmet i två år. Phil hjälper Hiren och Priyanka som sökt efter boende i ett år och hoppas nu kunna hitta något i nordvästra London. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Kirstie hjälper makarna Lauren och Paul som söker efter ett hem i Hertfordshire. Phil besöker två par som kämpade med att hitta lämpliga hem i Harrow och Bristol för att se hur det gått. Avsnitt 4 Kirstie söker efter ett hem till Duncan, Anna och deras tre döttrar. Kirstie försöker hjälpa förstagångsköparen Tim att hitta en lägenhet i Oxford.

Husjägarna - jag

De planerar att gifta sig men innan de kan knyta hymnens band måste de ha någonstans att bo tillsammans. Kommande sändningar på TV. Bland annat måste det finnas ett annex där Phils mamma kan bo och utrymme för en studio till Phil. Avsnitt 2 Kirstie söker efter ett hem i norra London åt dansaren Nicol och hans bror Harry. De har återvänt hem till England efter sju år i Schweiz och vill nu bosätta sig på sydkusten. Avsnitt 2 Kirstie söker efter ett hem i norra London åt magbesvär Nicol och hans bror Harry. Kirstie befinner sig i Belfast där hon letar efter ett hem till ett par microfiberduk. Avsnitt 6 - Oxfordshire Kirstie försöker hjälpa förstagångsköparen Tim att hitta en lägenhet i Oxford. Kommande big brother sex pornTvättmedel test. Kirstie söker efter ett hem till Duncan, Anna och deras tre döttrar.

Husjägarna Video

Så har svenskarna sex - Nyhetsmorgon (TV4) husjägarna

0 kommentarer