Pholc lampa

pholc lampa

Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt pholc mobil Belysning och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! Pholc is a Swedish design brand that designs lamps. Our vision is to develop design where the aesthetics plays a central role.‎Products · ‎Elle Decoration design award · ‎Contact · ‎Press. Mobil taklampa tillverkad i svartlackat stål och opalglas. Mobil är en lampserie formgiven av Monika Mulder för Pholc. Serien består av en pendel i två storlekar, en bordslampa och en vägglampa. Antingen i svartlackat stål eller i oljad mässing.

Pholc lampa - tiden och

Design som känns trendig men som håller för långsiktig användning. Fridas favoriter - Gröna val hösten Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign. Agaton Vit Pholc 2 kr. Med sin långa erfarenhet är de därför en av Sveriges ledande leverantörer av belysning för hemmet. Produkten har blivit tillagd i varukorgen.

Pholc lampa -

Cecilia XL Vit Pholc 1 kr. Hämta fler Visar 21 av 73 produkter. Till toppen av sidan. Bloom taklampa svart Svart Pholc 2 kr. Den genuina kunskapen om belysning är fortfarande en viktig del i verksamheten men lamporna har gått från ett klassiskt manér till en modern nordisk stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin. Agaton Vit Pholc 2 kr. Du måste aktivera JavaScript i din webbläsare för att få tillgång till full funktionalitet.

0 kommentarer