Sundsta

sundsta

Sundsta Säteri AB. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast kvinnor i styrelsen. Företaget har 8 anställda och omsätter 5,8 miljoner. Sundsta Säteri AB, - På protiv-bubuljica.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Sundsta Säteri AB. Sundsta är en gård och ett fritidshusområde i Husby-Sjuhundra socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. avgränsade SCB här åter en småort. Det finns golfbana och bilracingbana på området.

Sundsta - sker

Så vill vi servera det till Dig! Familjen Baalack har ägt, drivit och utvecklat Sundsta sedan mitten av talet och det är med glädje vi presenterar allt vad vi kan erbjuda idag! Vårt helgon Heliga Birgitta sägs ha fötts på Finsta — säkert är att hennes far Birger Jarl ägde Finsta där hon växte upp. Vi använder oss av cookies för att förbättra upplevelsen på vår webbsida. Tillgång till mark fanns dock och under denna period tillkom Sveriges säterier. Livemusik med Cover Crew Band….

Sundsta - brjar det

Familjen Baalack har ägt, drivit och utvecklat Sundsta sedan mitten av talet och det är med glädje vi presenterar allt vad vi kan erbjuda idag! Välkommen som gäst på Sundsta Säteri! Om Banan hålsbanan i den fina Roslagsnaturen är en öppen och förlåtande "naturbana", d v s man har utnyttjat de naturliga förutsättningarna vid bandragning, hål-layout och hinderutformning. Så vill vi servera det till Dig! På Sundsta kan man även spela vintergolf på den åretrunt-öppna 9-hålsbanan med fullängdshål.

0 kommentarer