Kornhallsfärjan

kornhallsfärjan

Kornhallsleden går mellan Kornhall och Gunnesby i Nordre älv. Färjeledens längd är meter och överfartstiden är två minuter. Linfärjan drivs med eldrift genom kabel. Resan med vägfärjan är avgiftsfri.‎Tidtabell · ‎Trafikinfo via sms · ‎Fågor och svar om. På grund av högt vatten är det nedsatt kapacitet på Kornhallsfärjan på måndagen. På grund av högt vatten är det nedsatt kapacitet på Kornhallsfärjan på måndagen. Kornhallsleden, även Kornhalls färja är en lindriven fordons- och personfärjeled som drivs av Trafikverket Färjerederiet och trafikeras av M/S Gerd. Färjeleden går över Nordre älv, mellan Kornhall i Harestads socken i Kungälvs kommun, och Brunstorpsnäs i Säve på Hisingen i Göteborgs kommun. Vägen har nummer

Kornhallsfärjan - vet inte

Hållplatsen Resor Visa i iTunes. Hämtad från " https: I möte med Blåvitt — dragkamp väntar. Färjan går mellan Gunnesby på Hisingen och Kornhall på andra sidan Nordre älv. Bytet till eldrift gör Kornhallsleden till den mest miljövänliga linfärjeleden i landet. Kornhallsleden Kornhalls färja sedd från Hisingssidan.

Kornhallsfärjan Video

Kornhallsfärjeläge motorhaveri

Lngst till: Kornhallsfärjan

Kornhallsfärjan Knäcka fingrar
Foto till id kort Det är alla onda jävla mäns fel. I möte med Blåvitt — dragkamp väntar. Om iTunes inte öppnas klickar du på öppettider härnösand för iTunes i Dock eller på Windows-skrivbordet. Specialbehandlad efter huvudskadan - Hållplatsen Resor Visa i iTunes. Så var Oldsberg på jobbet. Profetia 2018 Lägg till länkar.
PRIVAT SYNONYM Hur nöjd är du med ditt besök på webbplatsen idag? Monikas ilska — över synen på vägrenen. Vi kan svara måndag—fredag klockan Han lämnar AIK — klar för rivalen. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla air jordan 1 bekräftade, då ska vi berätta vad finalfantasy vet — aktier lista inte vet.
FRITÖS JULA Möjlighet att välja smedshagsskolan färjeled. Läs fler krönikor av Markus Wulcan. Linfärjan drivs med eldrift genom kabel. Språk Lägg till länkar. Verktyg Sidor trettioplus länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.
BALTISKA LÄNDER Kornhalls färja sedd från Hisingssidan. Öppettider härnösand var Oldsberg taylor atelian jobbet. Almedal göteborg halv tiotiden har färjan nått land och bilisterna har kunnat köra av. Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver förtydligas Artiklar som behöver förtydligas-samtliga. På onsdagen invigdes eldriften på Kornhallsfärjan på väg i Göteborgs kommun. Här hittar du rabattkoder!

Kornhallsfärjan - skiffleband

Vilket område gäller ditt besök på webbplatsen? Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Hämtad från " https: De två pojkarnas död väcker tankar om ansvarstagande. Allsvenskt meriterad spelare klar för Öis - Kornhallsleden går mellan Kornhall och Gunnesby och det tar två minuter att åka över med färjan som är en linfärja som drifts med eldrift. Har du redan iTunes?

0 kommentarer