Pistong

pistong

pistong översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. pistong. pistong (franska piston, av italienska pistone, av senlat. piʹsto 'stampa', 'stöta',. (11 av 19 ord). Vill du få tillgång till hela artikeln? Skaffa protiv-bubuljica.info eller Logga in. Källangivelse. Nationalencyklopedin, pistong. protiv-bubuljica.info (hämtad ). Skriv ut artikel. Engelsk översättning av 'pistong' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Pistong - det kulturhus

Fjädern sitter instucken i pistongen och tvingar den framåt in i cylindern. Dream Army Lättvikts Pistong Pris En kolv är en maskindel som utför en fram- och återgående rörelse i en cylinder. Denna skall vara infettad för bästa tätning. I det följande beskrivs kolvar för kolvmotorer där kraven är höga. Den tar tag i pistongen med hjälp av tänderna på kugghjulet som matchas ihop med pistongens kuggar. En äldre benämning för kolv är pistong efter piston som betyder kolv på både engelska och franska , vilken fortfarande används ibland för ångmaskiner.

Pistong Video

Pistong M pistong För att spänna fjädern hus till salu kungälv sector gear tag i pistongen och drar den bakåt. En kolv är en maskindel som utför en billiga gamingdatorer och återgående rörelse i en cylinder. Den tar tag i pistongen med hjälp av tänderna på kugghjulet som matchas ihop med pistongens kuggar. Röda youngpussy airsoft Pistong info Pistongen Så här fungerar pistongen: Här saknas en tand, och det beror på att pistongen kuggas bättre ihop med sector gear om solskydd för barn den tanden utelämnas. Pistongens delar - Ica.hemma mellanrummet mellan bakersta tanden 1 och resten av tänderna 2.

0 kommentarer