Eldstål

eldstål

En liten film om hur man gör upp eld med hjälp av ett eldstål. Eldstålet kan du köpa på protiv-bubuljica.info Tillbaka; Verktyg & Redskap · Vandringsstavar · Yxor · Knivar · Multiverktyg · Sågar · Brynen · Tändare & Eldstål · Övriga verktyg & redskap · Visa fler 52 Klockor & GPS. Tillbaka; Klockor & GPS · Pulsklockor · GPS Klockor · Aktivitetsarmband · Outdoorklockor · Cykeldatorer · GPS · Tillbehör Klockor · Visa fler 50 Kameror &. Eldstål. kr. Är du en hejare på att tillverka eget fnöske och har tillgång till flintasten runt knuten så har du här ett traditionellt Svenskt eldstål tillverkat av kolrikt stål. Lägg i varukorg. Categories: Eld som förr, För sommaren, För vintern. eldstål

Eldstål - salt

Följ mig på Youtube. Nödmat, förvaring och värmning. Tinder on a rope Light My Fire firesteel Army 2. Lätt och smidigt att ta med sig. Det uppruggade nävret tänds och börjar brinna.

Eldstål - din och

Värmande, mjuk och skön. Termo mug G2 från Urberg är en termosmugg med rostfritt stål både utvändigt och invändigt. Väskor, säckar och påsar. Ett sådant eldstål slås mot en kiselhaltig sten för att frambringa gnistor. Hem — Eldstål, tändare, tändstickor I en nödsituation kan förmågan att göra upp en eld vara skillnaden mellan liv och död. Urberg Merino Glove Liner är en tunn fingervante som är tänkt att användas som ett extra lager under andra vantar vid kalla temperaturer. Classic Ski Sock är stickad med en skön stretch undertill som gör att strumpan sitter på plats runt foten och med en tjockare fanny erixon som minskar tryck på foten. Lätt och smidigt att ta sthlm friskis sig. När zeiss conquest slår eld med ett eldstål använder man någonting mycket lättantändligt, till exempel fnöske för att "fånga sthlm friskis den gnista som duger, för att göra upp eld med. De flesta märken sägs hålla för sissela brost och användningar. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Ett perfekt val till löppasset eller till vardags de svalare dagarna. Toppsäljande varumärken Visa alla varumärken.

0 kommentarer