Linn ahlborg

linn ahlborg

Mia Skäringer och Isabella "Blondinbella" Löwengrip har hamnat i ett infekterat bråk – och nu svarar Mia på Isabellas kritik. Linn, ‎April · ‎January · ‎May · ‎April Den här gången har Linn Ahlborg gjort en Q/A samtidigt som hon kör bil, och svarar på massor av frågor. Linn har precis fyllt 18 och är singel (vad vi vet!?), trots det får hon frågor om familj, framtid och barn. En fråga hon får är när hon vill bli mamma. Linn svarar då att hon redan har en lista med barnnamn. Ordningslagen ni clarence med oss? Bilden är ett montage. Tro det eller ej, men jag har faktiskt kommit igång med träningen igen! Vill strejkbrytare prata med oss? Därför kombinerar vi humor, kärlekstrubbel, kändisvärlden och åsikter i ett.

Linn ahlborg - kallar

Modette är en av Sveriges största sajter för unga kvinnor. Även på Instagram går hon under namnet linnahlborg, och där har hon över följare. Jag förstår, ta bort denna ruta! Jag hoppas ni tyckte om mina tre videos jag fick ihop under denna tripp. Modette är inte rädda för att ifrågasätta saker vi tycker är fel och vågar prata om obekväma ämnen.

Linn ahlborg Video

Bygger pepparkakshus med ELSTÖTAR

Linn ahlborg - ocks ofta

Kommer Linn bli Sveriges största gravida Youtuber år ? Modette är en av Sveriges största sajter för unga kvinnor. Jacka från Rebecca Stella. Här kommer lite tips som förmodligen kommer hjälpa dig. Många lyckas ta det, men om man inte koncentrerar sig på körningen så kan det sluta illa — det fick iallafall Youtubestjärnan Linn Ahlborg inse.

0 kommentarer