Americas cup

americas cup

Svenska Artemis var tillslut chanslösa mot nyzeeländska Emirates i seglingstävlingen America´s Cup. Svenskarna var tvungna att vinna tre raka race för en final. Segrarna i senaste America's Cup, Emirates Team New Zealand, dragit upp riktlinjerna för nästa tävling. Här är några av de största förändringarna. På fredag startar den 35 upplagan av America's Cup och svenska Artemis Racing är en av favoriterna till att vinna seglingssportens mest prestigefulla buckla. TV4 sänder de spektakulära seglingarna med flygande katamaraner i direktsändning. americas cup

Americas cup - mellan och

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Tidningen uppmuntrar till utbyte av erfarenheter åsikter mellan läsare. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Senaste numret innehåller   Sjökrogar i Stockholm Telemarkskanalen med egen båt Steffos Coronet med ny V8 Praktiska toaletter Chockhöjda båtplatsavgifter i Stockholm Möjligt med utvärdering av promillelagen Plastpyjamas för båten 2  Nm runt Sverige Robert Aschberg krönikör: America's Cup , katamaran , tävlingssegling.

Americas cup Video

Team New Zealand Capsize At America's Cup, June 6 2017 Alla insektsnyckel med åtgärdsbehov relaterade till Wikidata. På Kryss grundades och är Nordens äldsta tidning om båtliv. Segrarna i kvartsfinalerna gör i bäst av nio matcher upp om en plats i titelmötet hur skaffar jag swish Oracle. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. America's Cuptävlingssegling.

0 kommentarer