Pure nattklubb

pure nattklubb

Under Elite Hotel Stockholm Plaza, i en av Stockholms mest anrika nattklubbslokaler, bjuder nattklubben Pure på lyxig känsla. Bortsett från olika klubbar och evenemang arrangerar de födelsedagsfester och andra tillställningar. Lokalen går exempelvis att boka för. 6 recensioner av Pure Nattklubb "Oj oj, helt ärligt, jag blev lika onykter som Mel Gibson på nyår så är inte helt säker på vad jag tyckte. Jag hade ett bra helhetsintryck dock. Vad jag jag erinra mig; Bartendern Emil is the man! De hade en Dj.. 6 reviews of Pure Nattklubb "Oj oj, helt ärligt, jag blev lika onykter som Mel Gibson på nyår så är inte helt säker på vad jag tyckte. Jag hade ett bra helhetsintryck dock. Vad jag jag erinra mig; Bartendern Emil is the man! De hade en Dj..

Pure nattklubb - stormen Gudrun

Annars läs vidare för fler instruktioner. Want to chime in? Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. En varm sommarkväll skulle jag fira en kompis som av en märklig anledning ville firas på Pure, Birger Jarlsgatan i Stureplan. Det här gillar jag.

Pure nattklubb Video

PURE NIGHTCLUB 408 MURPHY ST SUNNYVALE Pure Lounge & Club kan by på nattklubb og lounge i nyoppussede lokaler ovenfor Checkpoint Charlie. Et naturlig pure nattklubb

0 kommentarer